Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slavíme osamostatnění českého národa (včet.Moraváků) od R-U, přičemž jsme získali jako přídavek Slováky, Maďary a Rusíny a ovšem Němce. Tím vznikl pojmový a etnický chaos. Ale pokud my Češi máme oslavovat rok 1918, tak protože jsme my Češi získali po delší době samostatnost jako národ, byť v rámci čs. konglomerátu. Slováci Československo vesměs nesnášeli, někteří nenáviděli - ale svého se nakonec dočkali - nikdy samostatní nebyli, byla to součást Uher a Maďaři je dodnes považují za zrádce.

0 0
možnosti

Od kdy existuje takovy nesmysl jako cesky narod vcetne Moravaku?! Ten moravsky narod se vyparil? Anebo ho cesky nacionalismus proste nerespektuje?!

0 0
možnosti

U nas oslavujeme Wilsona. Ten je v Americe brany jako jeden z nejhorsich prezidentu. Oslavujeme Masaryka a jeho jednostranne zalozenou republiku. Oslavujte, ale tedy beze mne a dalsich statisicu, kteri museli odejit do ciziny, kteri odmitali socialismus a komunismus, politickou korupci, ekonomicky propad, likvidaci Moravy a Slezska, vychodoevropske nastaveni statu a mnoho dalsich... Ano, clovek by musel byt schizofrenik, aby tohle slavil.

1 1
možnosti

Život jde dál, milý emigrante.

0 1
možnosti
Foto

J23a57n 88H60i71n46k

28. 10. 2018 21:55

Svátek připadnuvší na neděli velkou změnu do života nepřinese. Nejvíc se na oslavách vyřádili politici, kteří vzápětí budou naši státnost na mezinárodním poli, no jak bych to politicky korektně řekl. Upozaďovat?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS