Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zani

5. 7. 2011 15:19
No, hezký...

Ale komu je ten elaborát určen? Pro čechy je to moc složité. U nás je přece všechno jen super, nebo fujtajbl. Nic mezi tím.:-)

0 0
možnosti

Petr z Bologni

5. 7. 2011 14:17
...

A uz je to tu zase, anti-klausovci (ve valne vetsine) proti  pro-klausovcum (zatim ve vyrazne mensine). Jen mi neni moc jasne, proc pro-klausovci argumentuji vecne a anti-klausovci jen plivou jedovate sliny? Vzdyt argumentovat civilisovane lze z obou stran, nebo se mylim?

S termojadernou fuzi nemate spravne informace, nemohu se rozepisovat podrobne, neb mi to neprislusi, ale vezte, ze existuje laborator, ktera problem resi z netradicniho uhlu a je (dle meho nazoru) krok od uspesneho zavrseni sveho usili. Dejte jim tak rok, rok a pul a uvidite.

0 0
možnosti

Serotonin

5. 7. 2011 16:12
Re: ...

Věcně? Je to právě Klaus sám, kdo se vyhýbá jakékoliv diskuzi s kýmkoliv. Do diskuze šel naposled před 8-mi lety v památném duelu se Špidlou a Špidla ho tenkrát argumentačne roznesl na kopytech. Od té doby Klaus s nikým nediskujute, vede jen své čím dál ujetější monology za peníze nás všech. Koneckonců co je to za liberála, když se celý život nechá živit státem?

Mně jsou Klausovy názory ukradené. GO je podle mého kontroverzní téma a Klaus mu nerozumí, nechal by to vědcům. Na Klaousovi mi vadí jiné věci - samozřejmě jeho povaha, ale hlavně to, že je to otec české korupce. Korupci nikdy nekritizoval, naopak ji vždy podporoval, by dokonce ji v této republice založil.

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

5. 7. 2011 12:22
Klaus má totiž vždycky pravdu...

...je to už taková jeho povahová vlastnost;-D;-D

1 0
možnosti

Serotonin

5. 7. 2011 12:06
-

"ekonomie je nejobecnější společenskou vědou" - kecy, prdy, samochvála

Nejobecnější společenskou vědou je ekologie, je to věda o živých systémech, vztazích uvnitř živých systému a vztahu živých systémů k okolí. Na rozdíl od pavědecké ekonomie je to věda přírodní, spočívající v pevných vědeckých základech. Lidská společnost je taky systém živých organismů a ekologické zákony platí i pro ni. To že někdo tak nevzdělaný jako Klaus ekologii nikdy nepochopil je jeho problém.

0 0
možnosti

mmaaxxxoo

5. 7. 2011 14:36
Re: -

Nevzdělaný jako Klaus...

Kdyby byli všichni vzdělaní jako on, tak bysme nemuseli číst takové bláboly a nesmysly.

0 0
možnosti

Paeris Kiran

5. 7. 2011 12:03
...

0 0
možnosti

lost

5. 7. 2011 12:02
Klaus, jako každý člověk, má svůj díl pravdy, vlastníky celé

pravdy jsou nyní zelení khmerové, a myslej to vážně .

0 0
možnosti

mašlomcha

5. 7. 2011 11:59
asi shodneme s autorem, že nám Klaus chybět nebude

zanechal po sobě jen morální poušť, obrovskou ekologickou stopu a apatickou společnost.

Možná vejde do učebnic, jak by se neměl státník chovat. Zcela úplně selhal - totiž otevřeně se tomu vysmíval - v jednom z nejdůležitějších poslání představitele a prvního občana státu, totiž v povinnosti kultivovat společnost a prostředí a v povinnosti cíleně se snažit o celkové povznesení. Zůstává po něm pachuť z jeho znevažování "pravdoláskařů", z jeho výsměchu "politické korektnosti", z jeho podvracení myšlenek EU.

Doufám, že ta negativní stopa, kterou možná nechtě zanechává - třeba se totiž jenom na tu funkci prostě nehodil a měl zůstat rebelem/posměváčkem proti morálce a autoritám na nějaké nižší pro společnost neškodné úrovni - že ta brázda bude brzy vyhlazena.

Omlouvám se za názor

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1043x
Blázen, co staví na poušti most. 

Seznam rubrik