Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan Nepomucký

31. 3. 2011 9:21
Souhlas!

Musím s Vámi souhlasit, že prezident Klaus má jisté názory, s kterými nemohu v žádném případě souhlasit. Na druhou stranu jsou jeho názory pro mnohé podnětem k diskuzi, která je strašně důležitá. V dnešní době globalizace a "huráevropanství" vznikají nová dogmata, která jsou nedotknutelná. To je špatné! Dogma patří do sféry náboženství a né do politiky. Proto, i když s prezidentem Klausem nesouhlasím v mnoha věcech, jsem rád, že jeho výroky podněcují diskuzi. Váš článek to dosvědčuje. Jen tak dál!

0 0
možnosti

Paveljan

30. 3. 2011 19:41
To co jste napsal

o Klausovi v souvislosti s ochranou přírody  a Evropskou Unií je takzvané účelové tvrzení (politicky nekorektně lež). Ještě jednou si ty větty pëčtěte a pokuste se zaujmout objektivní náhled. Pro Vás to bude těžké, ale zkuste to.

0 0
možnosti

S.Š.

30. 3. 2011 19:53
Naopak. To, co autor napsal, je velmi přesné.

Ještě o něco lépe  popsané je to tady, viz

http://www.halik.cz/rozhovory/tyden_210311.php

:-)

0 0
možnosti

S.Š.

30. 3. 2011 19:25
Vyborne, pane autore.

Jen jednu vec jste zanedbal. Lepe si prostudujte, co je to Akce D.O.S.T. Je totiz plna jmen nejruznejsich nacku znamych ze zprav BIS, MV a MSpr, byli i na poslednim, totiz pondelnim mitinku, upoyornovala na ne napr. idnes.cz. Akce D.O.S.T. jich je ale plna, nejde jen o par jednotlivych jmen. Dobre ucitili, kde je jejich misto. M.j. byste tam nasel i dalsiho lidra kndidatky Petry Edelmannove, tentokrat z Hradeckeho kraje. Vubec neni nahoda, ze tihle chlapci pristali prave v teto iniciative. Takove je zazemi ceskeho prezidenta, aby bylo jasno. A pan Batora v poslednich tydnech jenom mlzi. Dobre vi, kde je hranice, za niz beztrestne uz jit emuze, neni to zadny blbec. Krajni polohy ceske politicke sceny ale vubec neopousti, byl by velky omyl si to myslet.

Jinak to mate ale za vyborne, diky.R^

0 0
možnosti

karbidik

30. 3. 2011 14:06
s konzervativci nesouhlasim

ale pokud jsou skutecni tak si jich na rozdil od liberalu vazim. protoze to konzervativci jsou puvodni pravici a zustavaji ve svych postojich a pristupech poctivi a co je u politiky zajimave, vetsinou nedemagogicti (snad jedine co obcas neni uplne dokonale jsou zalezitosti ochrany nenarozeneho zivota)

takze karma, protoze u nas pravici si pro sebe znarodnujou jen liberalove nebo novodoby mix konzervativni-liberalove a tohle je trochu hlas na pousti

0 0
možnosti

Kruton

30. 3. 2011 13:56
Karma!

Konečně někdo, kdo má ponětí o tom, co je to konzervatismus!

0 0
možnosti

daveking

30. 3. 2011 13:22
a to je vše?

Mnoho povyku pro nic. Tolik slov a ani jedna myšlenka. Další z blogů, který prokázal starou známou pravdu. Jazyk nevzniknul ani tak z potřeby lidí se domluvit, ale prostě jen z potřeby lidí se vykecat.

0 0
možnosti

slušný pravičák

30. 3. 2011 12:33
Výborný článek

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS